En fantastisk vakker klassisk støpejernsovn ⋆ Gabrielsen Støpejernsovner
21951
post-template-default,single,single-post,postid-21951,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

En fantastisk vakker klassisk støpejernsovn

En Royal Viking er installert hvor den virkelig kommer til sin rett. Både utseende og funksjonalitet kommer til sin rett. Ovnen er 167 cm høy og 56 x 56 cm i sokkelen.

Håndverket ligger til grunn for kvaliteten. Royal Viking er en 150 år gammel modell i ny produksjon. Bak den mønstrede yttermantelen gjemmer det seg en gedigen konstruksjon med moderne teknologi som også gjør ovnen rentbrennende.

Royal Viking har gjennom sin konstruksjon en virkningsgrad på hele 80 % og i tillegg en stor varmeavgivende overflate. Ovnen har en ekstra lang røkgassvei hvilket medfører at man tar vare på en stor del av varmen fra røkgassene. Varmen avgis dels som strålingsvarme og dels gjennom av at luften kan sirkulere mellom ovnens vegger og strømme ut. Støpejernet har dessuten god varmelagringsevne som gjør at ovnen avgir lang ettervarme.

Royal Viking har også luftspylte glassoverflater som motvirket soting av glasset og gir deg det innsynet til ilden du vil ha. Royal Viking kan leveres i sort eller grått.