Våre støpejernsovner ⋆ Gabrielsen Støpejernsovner
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

STØPEJERNSOVNER

Våre støpejernsovner fra Josef Davidssons Eftr. kjennetegnes av solid svensk håndverk og har vært produsert gjennom generasjoner. Produktspekteret dekker tradisjonelle vedkomfyrer i støpejern, vedovner i støpejern og kleberstein, samt mer moderne vedkomfyrer som også kan leveres med glasstopp. Felles for alle ovnene er svært høy håndverksmessig kvalitet og at samtlige er vedfyrte.

TILVALG
Vi kan levere en rekke forskjellige tilbehør til våre forskjellige ovner – alt fra keramiske topper, benstativ, kokeplater/ringer, forskjellige spjeldløsninger, konveksjonsskap, brannsikringssett o.a. Hvis det er noe spesielt du søker er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg!
HÅNDVERKET
Vårt ønske er å holde tradisjonen og håndverket rundt støpejernsovner levende. For å sikre kvaliteten på våre produkter arbeider vår leverandør med utvalgte svenske og utenlandske støperier.
I den moderne fabrikken hos Josef Davidssons Eftr. i smålenske Reftelse har vi erfarne og dyktige håndverkere som finpusser og polerer hver del før ovnene bygges opp for hånd. Et stadig pågående kvalitets- og utviklingsarbeide sikrer at hver ovn møter de gjeldende krav og normer.