Våre modeller ⋆ Gabrielsen Støpejernsovner
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Vedovner

I årtusener har vi mennesker forholdt oss til ved som varmekilde. Kanskje er det derfor man kjenner et stor ro når temperaturen sakte stiger og man kjenner den kjente lukten av brennende ved. Her finner du et bredt utvalg av klassiske vedovner som Smålandsspisen, Idun og Barnspisen sammen med Viking som har et litt mer moderne design. Uansett om du leter etter en støpejernsovn for innmuring, en smal-ovn (ofte kalt «tilhenger») eller en frittstående ovn i retrostil kan vi hjelpe deg med dét!

SE MER
STØPEJERNSOVNER

Lengter du etter hygge, varme og trygghet? Med våre støpejernsovner kan du koble av i hverdagsrommet og kjenne hvordan det funksjonelle varmesystemet raskt skaper en behagelig temperatur. Eller hvorfor ikke skape en hyggelig stemning på soverommet?

Våre støpejernsovner Oden og Royal Viking er utformede for å varme opp stort sett hvilket rom som helst i vårt nordiske klima. Det viktigste er allikevel at du kjenner tryggheten og den praktiske nytten en vedovn gir. Velg en som passer ditt hjem og rom!

SE MER
KLEBERSTENSOVNER

Finn en varmeløsning som faller naturlig inn i innredningen og som gir rommet en behagelig temperatur. Med en kleberstensovn drar du nytte av stenens unike egenskaper av å akkumulere og spre varme lenge etter at flammene har sluknet.

Ovnene i vårt sortiment har en pen og stilren utforming som passer både moderne og klassisk innredede hjem. Vår kleberstensovn Oden er en pålitelig og gjennomprøvet varmeløsning i tidløst design. Kontakt oss gjerne for å få vite mer om stenen eller kaminens spennende egenskaper.

SE MER